TBS2000 – следващо поколение базов осцилоскоп

TBS2000 e следващо поколение базови осцилоскопи с най-голямата дължина на записа и с най-големия екран в своя клас. Това последно допълнение към портфолиото на Tektronix може да използва голям брой сонди на Tektronix.

Този нов инструмент задава нов стандарт за използваемост в функционалности като голям екран за детайлна визуализация на сигнала и множество автоматични измервания на формата на сигнала, които са допълнени с графични обяснения, за да помогнат на инженерите по-добре да разберат техните измервания.”

Свойства на TBS2000:

• Налични модели с честотна лента 70 MHz или 100 MHz и с 2 или 4 канала.
• 9 инча WVGA екран с 15 хоризонтални (по време) деления, позволявайки на потребителите да виждат сигнала 50% повече от който и да е друг осцилоскоп в тази категория.
• 20-Mpoint дължина на записа с “single-knob pan and zoom” пoтенциометър, за да хванете сигнали с голямо времетраене и лесно да навигирате, за да намерите важни детайли.
• Поддръжка на Tektronix VPI интерфейс за сонди – за първи път за осцилоскоп на Tektronix в ниския ценови клас.

• Ново меню за помощ HelpEverywhere, което може да търси по изрази и може да се конфигурира, като предоставя на екрана полезни съвети за важни настройки.
• Поддържка на Wi-Fi dongle за безжична комуникация, така че обучаващият персонал да може лесно да настройва лаборатории по електронно инженерство или инженери да могат да се възползват от LXI съвместимия интерфейс на инструмента, за да могат удобно да управляват осцилоскопа отдалечено.

Едно мнение за “TBS2000 – следващо поколение базов осцилоскоп

  1. WordPress-чо says:

    Здравейте, това е коментар.
    За да изтриете коментар, влезте и прегледайте коментарите в публикациите. Там имате опция за редактирането или изтриването им.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *